Καταθέσεις και εξαργυρώσεις με πραγματικά χρήματα

Κατέβασε το λογισμικό μας δωρεάν στο desktop σου ή στη φορητή συσκευή σου. Στη συνέχεια διάλεξε μία από τις ακόλουθες, εύκολες μεθόδους κατάθεσης που είναι διαθέσιμες για τη χώρα σου (ελάχιστη κατάθεση $10, εκτός και αν αναφέρεται άλλο ποσό).

Εκτός από τα παρακάτω, μπορείς να συνδεθείς στο λογαριασμό σου μέσα από την ιστοσελίδα μας και να επισκεφθείς το Ταμείο για να κάνεις κατάθεση.

Πραγματοποίησε κατάθεση χρησιμοποιώντας το ταμείο για desktop

Άνοιξε το ταμείο για να πραγματοποιήσεις την κατάθεσή σου επιλέγοντας μέσα από ένα μεγάλο εύρος διαφορετικών μεθόδων κατάθεσης.

Ταμείο Mobile: μόνο για παίκτες που παίζουν σε φορητές συσκευές

Χρηματοδότησε το λογαριασμό Stars σου και διαχειρίσου το bankroll σου απευθείας από τη συσκευή του κινητού σου ή από το tablet σου μέσω του ταμείου Mobile.

Επιλογές κατάθεσης πραγματικών χρημάτων για τη χώρα σου

Πριν πραγματοποιήσεις κατάθεση, διάβασε τους όρους και τις προϋποθέσεις επεξεργασίας συναλλαγών και μετατροπής νομισμάτων . Αν έχεις περαιτέρω ερωτήσεις, επικοινώνησε με την υποστήριξη.

Ασφαλείς Καταθέσεις

Fast Deposits Available Now

Γρήγορες καταθέσεις διαθέσιμες τώρα

Η λειτουργία γρήγορης κατάθεσης είναι ένας ακόμα πιο γρήγορος τρόπος να χρηματοδοτήσεις το λογαριασμό Stars σου και υποστηρίζει πολλές δημοφιλείς μεθόδους κατάθεσης, όπως Visa, MasterCard και NETELLER. Ψάξε για το λογότυπο Γρήγορης Κατάθεσης δίπλα από τη μέθοδο κατάθεσης στο Ταμείο. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να ενεργοποιηθεί ο 'Λογαριασμός Γρήγορης Κατάθεσης' και να υποβάλεις τις συναλλαγές σου απευθείας από το τραπέζι στο οποίο βρίσκεσαι. Μάθε περισσότερα σχετικά με τις γρήγορες καταθέσεις.

Secure Account Segregation

Διαχωρισμός λογαριασμού με ασφάλεια

Τα κεφάλαια πόκερ και τα υπόλοιπα των λογαριασμών των παικτών φυλάσσονται σε ξεχωριστούς λογαριασμούς, οι οποίοι δε χρησιμοποιούνται για να καλύψουν οποιαδήποτε λειτουργικά έξοδα. Η διαχείριση των συγκεκριμένων λογαριασμών γίνεται από κορυφαία ευρωπαϊκή τράπεζα. Η συγκεκριμένη τακτική διασφαλίζει ότι μπορούμε ανά πάσα στιγμή να καλύψουμε τις χρηματικές υποχρεώσεις έναντι των online παικτών μας και προσφέρει την επιπλέον ασφάλεια ότι τα κεφάλαια των παικτών είναι ασφαλή με εμάς.

Set Deposit Limits

Θέσε όρια κατάθεσης

Πιστεύουμε ότι θα πρέπει να έχεις το δικαίωμα να διαχειριστείς τον προϋπολογισμό σου όταν παίζεις online πόκερ. Σου δίνουμε τη δυνατότητα να περιορίσεις τις εβδομαδιαίες σου καταθέσεις με πραγματικά χρήματα. Φυσικά, τα συγκεκριμένα όρια δε μπορεί να είναι υψηλότερα από τα αντίστοιχα που έχουμε ορίσει για το λογαριασμό σου.

Άλλαξε το όριο καταθέσεών σου

Quick and Easy Withdrawals

Γρήγορες και εύκολες εξαργυρώσεις

Για να εξαργυρώσεις, κάνε κλικ στο 'Ταμείο' στο λόμπι του desktop και διάλεξε 'Εξαργύρωση'. Θα σου ζητηθεί να εισάγεις το ποσό εξαργύρωσης. Γράψε το ποσό και πάτησε Ύποβολή’. Δες την ενότητα με την Πολιτική Εξαργύρωσης για τις διαθέσιμες επιλογές και πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας των εξαργυρώσεων.