Τουρνουά Women’s Sunday

Η Κυριακή είναι η μεγαλύτερη ημέρα της εβδομάδας για τα online τουρνουά πόκερ και πλέον οι παίκτριές μας έχουν το δικό τους αποκλειστικό event με μεγάλα χρηματικά έπαθλα. Το Women’s Sunday τρέχει κάθε εβδομάδα - μπορείς να κάνεις απευθείας buy in ή να κερδίσεις τη θέση σου με λιγότερα μέσω των εκατοντάδων satellites που τρέχουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας με buy-in μικρότερα του ενός δολαρίου, και μπορείς ακόμα να προκριθείς χρησιμοποιώντας τα StarsCoin σου. Μη χάσεις την ευκαιρία να λάβεις μέρος στο μεγαλύτερο τουρνουά αποκλειστικά για παίκτριες πόκερ από οπουδήποτε αλλού online! Προκρίσου τώρα!

Πώς να παίξεις στο Women’s Sunday

Για να κάνεις απευθείας buy-in ή να εγγραφείς σε ένα satellite, άνοιξε το λογισμικό και αναζήτησε τη λέξη ‘Women’ κάτω από την ετικέτα ‘Τουρνουά’ σε desktop ή κάτω από την ετικέτα ‘Τουρνουά’ μέσου του λόμπι σε κινητά.

Κάνε κλικ εδώ για να πας κατευθείαν στην ετικέτα Τουρνουά, όπου θα μπορείς να βρεις λεπτομέρειες για την ώρα έναρξης, το buy-in και το εγγυημένο prize pool του Women’s Sunday.

Σημείωση: Όλα τα τουρνουά Women απευθύνονται αποκλειστικά σε γυναίκες παίκτριες. Σε ζητήματα που αφορούν την καταλληλότητα της νικήτριας, η απόφαση της Διοίκησης είναι οριστική.

Επικοινώνησε με τοsupport@pokerstars.eu αν έχεις ερωτήσεις σχετικά με το τουρνουά Women’s Sunday.