Τουρνουά Steps Sit & Go

Ενημερώσεις σχετικά με τη δομή των Steps

 

Τα Steps τροποποιήθηκαν έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχουν άλλα ‘step downs’ στο σύστημα. Πλέον, όταν παίζεις σε τουρνουά Steps και τερματίσεις σε θέση με χρηματικό έπαθλο, θα κερδίσεις είτε ένα εισιτήριο για το επόμενο Step είτε νέα συμμετοχή στο τρέχον Step ή ένα ποσό σε Χρήματα-T. Ρίξε μια ματιά στους πίνακες που ακολουθούν για περισσότερες πληροφορίες.

 

Προκρίσου σε μεγάλα events με Steps satellites!

Steps σε δολάρια Αμερικής

Μπορείς να μετατρέψεις λίγα χρήματα σε είσοδο για μεγάλο τουρνουά ή σε ένα μοναδικό ταξίδι γεμάτο πόκερ με τα τουρνουά Steps μας. Λάβε μέρος στο Step 1 με μόλις $7.50 και προσπάθησε να ανέβεις στην κορυφή και να κερδίσεις έπαθλα αξίας χιλιάδων δολαρίων. Επίσης, υπάρχουν διαθέσιμα τουρνουά Steps Special, που σου δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις εισιτήρια Step με μόλις 10 StarsCoin.

Κατάφερε να φτάσεις στο Step 4 και θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το εισιτήριό σου για να λάβεις μέρος σε οποιοδήποτε τουρνουά $215 Weekly Major, όπως το Sunday Million, το Sunday Warm-Up και το Sunday Second Chance ή να συνεχίσεις να προχωράς με στόχο το Step 6.

Κατάφερε να φτάσεις στο Step 6 και θα έχεις την ευκαιρία να παίξεις για ένα πακέτο σε ευρύ φάσμα μεγάλων live events, όπως το PokerStars Championship και το PokerStars Festival, όπως και εισιτήρια για online events σαν το Turbo Championship of Online Poker (TCOOP), το Spring Championship of Online Poker (SCOOP) και το World Championship Of Online Poker (WCOOP). Δεν είναι όλα τα event διαθέσιμα καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, αλλά υπάρχει πάντα ένα συναρπαστικό event που αξίζει να προσπαθήσεις να προκριθείς!

Ακόμα κι αν δεν περάσεις στο επόμενο επίπεδο ενός συγκεκριμένου τουρνουά Steps, μπορείς να έχεις την ευκαιρία να παίξεις ξανά στο ίδιο επίπεδο. Μπορείς επίσης να κάνεις άμεσα buy-in σε οποιοδήποτε τουρνουά Steps σε οποιοδήποτε επίπεδο, που σημαίνει ότι δε χρειάζεται να ξεκινήσεις από την αρχή.

Για να βρεις και να κάνεις εγγραφή σε τουρνουά Steps, ψάξε για τη λέξη ‘Step’ στο λόμπι παιχνιδιού.

Ρίξε μια ματιά στο υπόλοιπο εισιτηρίων Step σου.

StepΚόστος1η θέση2η θέση3η θέση4η θέση5η θέση
Step 1$7.50 Step 2 Step 2 Step 1 T$1.50  
Step 2$27.00 Step 3 Step 3 Step 2 Step 2 T$7
Step 3$82,00 Step 4 Step 4 Step 3 Step 3 Step 3
Step 4$215.00 Step 5 Step 5 Step 4 T$185  
Step 5$700.00 Step 6 Step 6 Step 5 Step 5 T$430
Step 6$2.100 Ποικίλει - τελικό step

Steps σε Ευρώ

Μπορείς επίσης να προκριθείς με τα τουρνουά Euro Steps, που ξεκινούν από μόλις €2.20. Κατάφερε να φτάσεις στα Steps F και G για να αποκτήσεις την ευκαιρία να κερδίσεις ένα πακέτο. Υπάρχουν επίσης τουρνουά Euro Steps Special, που σου δίνουν την ευκαιρία να προκριθείς με τα StarsCoin σου. Πήγαινε στην ετικέτα Sit & Go και διάλεξε ‘Steps’ από το φίλτρο παραλλαγών για να βρεις τουρνουά Euro Steps. Αυτά είναι μαρκαρισμένα με μπλε χρώμα και να έχουν το σύμβολο του ευρώ (€) δίπλα στο όνομα του τουρνουά.

Ρίξε μια ματιά στον πίνακα που ακολουθεί για να μάθεις πώς δουλεύουν τα τουρνουά Steps και Euro Steps.

StepΚόστος1η θέση2η θέση3η θέση4η θέση5η θέση
Step A €2.20 Step B Step B Step A  T€0.80  
Step B €7.50 Step C Step C Step B  T€1.50  
Step C €27.00 Step D Step D Step C Step C T€7
Step D €82.00 Step E Step E Step D Step D Step D
Step E €215.00 Step F Step F Step E T€185  
Step F €700.00 Step G Step G Step F Step F T€430
Step G €2.100 Ποικίλει - τελικό step

Σημαντικές σημειώσεις:

  1. Τα εισιτήρια Steps δεν μεταβιβάζονται σε άλλους παίκτες.
  2. Τα εισιτήρια Steps δεν εξαργυρώνονται σε μετρητά ή οποιαδήποτε άλλη αξία.
  3. Τα chops (συμφωνίες για μοίρασμα του χρηματικού επάθλου μεταξύ των παικτών) δεν επιτρέπονται σε τουρνουά Steps.
  4. Οι λεπτομέρειες των τουρνουά υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.