Μεγάλα κυριακάτικα τουρνουά

Φιλοξενούμε το Sunday Million - το μεγαλύτερο εβδομαδιαίο online τουρνουά πόκερ - όπως και το Sunday Warm-Up. Αλλά αυτά δεν αποτελούν τα μόνα μεγάλα τουρνουά No Limit Hold em που πραγματοποιούνται την Κυριακή. Υπάρχουν επίσης τα Sunday Kickoff Sunday Storm, Sunday NLO8Sunday PLO  και το Sunday Supersonic. Ρίξε μια ματιά παρακάτω για να μάθεις περισσότερα. Θα τα βρεις στο λόμπι, στην ετικέτα ‘Online Events’ (desktop) ή στην ετικέτα 'Τουρνουά' στο λόμπι (κινητό). 

Τα satellites πραγματοποιούνται όλη την εβδομάδα για τα περισσότερα από τα μεγάλα τουρνουά της Κυριακής, που σημαίνει ότι μπορείς να κερδίσεις μία θέση με λίγα μόνο χρήματα. Για να βρεις ένα satellite, άνοιξε το λογισμικό στο desktop και επίλεξε το φίλτρο ‘Satellite’ ή αναζήτησε τον όρο ‘Sunday’ στην ετικέτα ‘Tourney’ (κινητό).

Κάνε κλικ εδώ για να πας κατευθείαν στην ετικέτα Τουρνουά, όπου θα βρεις πληροφορίες σχετικά με τους χρόνους έναρξης, πληροφορίες για buy-in και εγγυημένα prize pools για όλα τα τουρνουά που βλέπεις παρακάτω και περισσότερα.

Sunday Kickoff

Sunday Kickoff

Το Sunday Kickoff είναι το πρώτο μεγάλο τουρνουά του προγράμματος κάθε Κυριακή και αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να μπεις στη δράση από νωρίς.

Warmup

Sunday Warm-Up

Το Sunday Warm-Up είναι είναι ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά στο online πόκερ, δίνοντάς σου την ευκαιρία να κερδίσεις ένα μερίδιο από ένα τεράστιο εγγυημένο prize pool κάθε εβδομάδα.

NL08

Sunday NLO8

Το Sunday NLO8 είναι ένα τουρνουά Progressive Knockout Omaha Hi/Lo με bounties σε κάθε παίκτη, και το δικό σου bounty αυξάνεται κάθε φορά που αποκλείεις ένα αντίπαλο!

Storm

Sunday Storm

Με μικρό buy-in και μεγάλο εγγυημένο prize pool, το Sunday Storm είναι ιδανικό για παίκτες όλων των επιπέδων και όλων των bankrolls. Αν αναζητάς μια πρώτη γεύση παίζοντας για μεγάλα χρηματικά έπαθλα, τότε αυτό το τουρνουά είναι για εσένα.

Sunday Million

Sunday Million

Απλά το μεγαλύτερο εβδομαδιαίο τουρνουά οπουδήποτε στο διαδίκτυο. Η νίκη σε αυτό το event είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στο πόκερ και μπορείς να έχεις την ευκαιρία σου μέσω των εκατοντάδων προκριματικών πριν από κάθε τουρνουά.

Sunday PLO

Sunday PLO

Αυτό το τουρνουά Pot Limit Omaha με μεγάλα έπαθλα είναι Progressive Knockout, που σημαίνει ότι κερδίζεις επιπλέον χρήματα για τον αποκλεισμό άλλων παικτών, αλλά το δικό σου bounty επίσης αυξάνεται καθώς αποκλείεις παίκτες.

Sunday Supersonic

Sunday Supersonic

Με δομή hyper-turbo και ένα μεγάλο εγγυημένο prize pool, το Sunday Supersonic προσφέρει μια ευκαιρία για μεγάλα έπαθλα, ενώ παράλληλα διαρκεί μόνο λίγες ώρες.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Έχουμε πολλά άλλα events που πραγματοποιούνται στην μεγαλύτερη ημέρα τουρνουά της εβδομάδας, που περιλαμβάνουν τουρνουά $215 για όλα τα παιχνίδια όπως Omaha, Draw, Stud και άλλα πολλά, όλα με εγγυημένα prize pools.

Επικοινώνησε με την υποστήριξη αν έχεις ερωτήσεις σχετικά με το Sunday Warm-Up.