Καθημερινά τουρνουά Daily Turbo

Τα Hot Turbos είναι ένα πρόγραμμα τουρνουά γρήγορου ρυθμού που πραγματοποιείται κάθε ημέρα της εβδομάδας. Κάθε τουρνουά έχει δομή turbo και εγγυημένο prize pool! Τα buy-in κυμαίνονται από τουρνουά micro-stakes έως και πολύ μεγαλύτερα stakes. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάτι για τους παίκτες όλων των επιπέδων. Επιπλέον, η δράση γίνεται ακόμα πιο ‘Hot’ τις Κυριακές, όπου αυξάνονται όλα τα εγγυημένα prize pools!

Για να βρεις τα Hot Turbos και να εγγραφείς στο επόμενο τουρνουά, άνοιξε το λόμπι τουρνουά σε desktop ή την ετικέτα 'Τουρνουά’ μέσω του λόμπι σε κινητά και αναζήτησε τη λέξη ‘Hot Turbo’. Επίσης, υπάρχουν διαθέσιμα satellites για όλα τα τουρνουά, τις ώρες πριν από κάθε ένα από αυτά, τα οποία σου δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις τη θέση σου με λιγότερα χρήματα.

Αυτά τα γεμάτα δράση τουρνουά είναι ιδανικά όταν χρειάζεσαι γρήγορη δράση στο πόκερ. Χάρη στα τεράστια εγγυημένα prize pool, μπορείς να παίξεις για τα πάντα. Επίσης, είναι η ιδανική μορφή τουρνουά για να παίξεις στην εφαρμογή μας για κινητά - ρίξε μια ματιά στη σελίδα Mobile για να την κατεβάσεις. 

The Daily Bigs

Μη ξεχνάς ότι μπορείς επίσης να παίξεις καθημερινά στα Daily Bigs. Όπως και με τα Hot Turbos, κάθε τουρνουά έχει εγγυημένο prize pool. Τα χρηματικά έπαθλα διπλασιάζονται τις Κυριακές και όλα έχουν δομή κανονικού τουρνουά. Ρίξε μια ματιά στη σελίδα των Daily Bigs για να μάθεις περισσότερα.

Μπορείς να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη, αν έχεις οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη δομή τουρνουά των Hot Turbos.