Σχετικά με τα τουρνουά πόκερ

Φιλοξενούμε τα περισσότερα τουρνουά πόκερ από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Ρίξε μια ματιά στους τύπους τουρνουά για να μάθεις περισσότερα για τους τύπους των τουρνουά online πόκερ που προσφέρουμε. Πριν ξεκινήσεις να παίζεις, ίσως σε ενδιαφέρει να ρίξεις μια ματιά στις σελίδες με τους κανόνες τουρνουά.

Βασικές πληροφορίες για τα τουρνουά πόκερ

Όλοι οι παίκτες ξεκινούν με απλά τουρνουά πόκερ με το ίδιο ακριβώς σύνολο chips. Όσο εξελίσσεται το παιχνίδια, τα υποχρεωτικά blinds και antes αυξάνουν σε τακτά διαστήματα. Όταν ένας παίκτης χάσει όλα του τα chips, βγαίνει από το τουρνουά. Ο παίκτης που παραμένει τελευταίος στο παιχνίδια ανακηρύσσεται νικητής και ανταμείβεται με το μεγαλύτερο μερίδιο από το prize pool. Το υπόλοιπο του prize pool κατανέμεται μεταξύ ενός συγκεκριμένου αριθμού παικτών, ανάλογα με τον αριθμό των παικτών που συμμετείχαν στο event. Μπορείς να βρεις πληροφορίες για τις πληρωμές στο λόμπι οποιουδήποτε τουρνουά που έχει ξεκινήσει, όπως πληροφορίες για την τρέχουσα κατάσταση του event.

Πώς να παίξεις σε κάποιο από τα τουρνουά μας

Μπορείς εύκολα να βρεις τα τουρνουά στην ετικέτα 'Τουρνουά' στο desktop ή στην ετικέτα 'Τουρνουά' μέσω του λόμπι στο κινητό. Επιλέγοντας οποιοδήποτε τουρνουά , έχεις τη δυνατότητα να βρεις όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις, όπως και αν οι εγγραφές είναι ανοικτές.

Επίσης, θα παρατηρήσεις ότι η λίστα ταξινομεί κάθε τουρνουά ανά κατηγορία, όπως ο τύπος παιχνιδιού πόκερ (π.χ. Texas Hold’em ή Omaha), το μέγεθος του buy-in και η δομή. Για να εγγραφείς σε ένα τουρνουά, επίλεξε το όνομα του τουρνουά ή κάνε κλικ στο λόμπι των Τουρνουά. Και οι δύο επιλογές θα σε οδηγήσουν στο λόμπι του συγκεκριμένου τουρνουά. Αν θέλεις να εγγραφείς, πρέπει απλώς να κάνεις κλικ στο ‘Εγγραφή’ (αν δεν είσαι ήδη συνδεδεμένος/η, θα πρέπει να συνδεθείς). Μόλις πραγματοποιήσεις την εγγραφή σου με επιτυχία, θα καθίσεις στο συγκεκριμένο τραπέζι λίγα λεπτά πριν την έναρξη του event.

Τρόπος παιχνιδιού

Όταν τελειώσει το τουρνουά, όλοι οι νικητές επάθλου λαμβάνουν ένα email, που επιβεβαιώνει ότι έχουν κερδίσει. Μπορείς να επιλέξεις να μη λαμβάνεις αυτά τα email.

Πήγαινε στις 'Ρυθμίσεις' στο desktop και στη συνέχεια στο 'Παιχνίδι'. Πήγαινε στα 'Προχωρημένα' και απόρριψε τη ‘Λήψη συγχαρητηρίων email’.

Όλοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οποιοδήποτε τραπέζι σε ένα τουρνουά που τρέχει τη δεδομένη στιγμή, είτε συμμετέχεις στο τουρνουά, είτε όχι. Στο κινητό, επίλεξε το τουρνουά που θέλεις να παρακολουθήσεις και κάνε κλικ στο εικονίδιο των τραπεζιών στην επάνω δεξιά γωνία. Αυτό θα εμφανίσει όλα τα εναπομένοντα τραπέζια στο τουρνουά. Μπορείς τότε να επιλέξεις ποιο τραπέζι θέλεις να παρακολουθήσεις.

Αν χρησιμοποιείς την πλατφόρμα παιχνιδιού στο desktop, απλώς επίλεξε το τραπέζι που θέλεις να παρακολουθήσεις και κάνε κλικ στο ‘Παρατηρητής στο τραπέζι’.

Σε όλα μας τα τουρνουά, δίνεται σε κάθε παίκτη τυχαία θέση και τραπέζι. Όπως ακριβώς και σε ένα ζωντανό τουρνουά πόκερ, δεν επιτρέπεται να επιλέξεις νέα θέση. Στο Hold’em, το Omaha ή σε άλλα τουρνουά όπου ο ντίλερ εναλλάσσεται, το dealer button (δείκτης του ντίλερ) θα ξεκινάει από τη θέση 1.

Όταν έρχεται η σειρά σου να ενεργήσεις, οι επιλογές που έχεις είναι να κάνεις ‘call’, ‘raise’ ή ‘fold’ (επίσης, μπορείς να κάνεις ‘check’ ή ‘bet’, βάσει του τι έχει συμβεί πριν έρθει η σειρά σου). Για να διασφαλίσουμε ότι η ροή του παιχνιδιού έχει σταθερή ταχύτητα, θα έχεις στη διάθεσή σου συγκεκριμένο χρόνο για να ενεργήσεις (μεταξύ 16 και 20 δευτερόλεπτα, ανάλογα με το τουρνουά). Αν σου πάρει πολύ χρόνο, θα εμφανιστεί μία υπενθύμιση στο κουτί διαλόγου. Επίσης, θα σου δοθεί η επιλογή να ενεργοποιήσεις την 'Τράπεζα Χρόνου' (Time Bank). Αυτό σου δίνει την επιλογή να κερδίσεις επιπλέον χρόνο, στον οποίο θα κάνεις την κίνησή σου.

Κάνοντας κλικ στην ετικέτα ‘Πληροφορίες’ στο παράθυρο του τραπεζιού, μπορείς να βρεις τις πιο πρόσφατες πληροφορίες για το τουρνουά, όπως την τρέχουσα θέση σου και το μέσο chip stack. Επίσης, μπορείς να βρεις συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο έπαιζες κάνοντας κλικ στην ετικέτα ‘Στατιστικά’.

Μπορείς να βρεις περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες για το τουρνουά στο λόμπι τουρνουά. Εκεί μπορείς να μάθεις για το τρέχον επίπεδο του blind, τη δομή, την πρόοδο και την κατάταξη κάθε παίκτη, τα payouts του prize pool και άλλα πολλά.

Χρήματα τουρνουά πόκερ (T$, T€)

Προσφέρουμε στους παίκτες μας ένα σύστημα με χρήματα τουρνουά (T-Money). Με σπάνιες εξαιρέσεις, αν κερδίσεις θέση σε οποιοδήποτε event μέσω οποιουδήποτε από τα τουρνουά satellite, μπορείς να διαλέξεις να απεγγραφείς και να λάβεις αντί αυτού T-Money. Τα T-Money μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για να εγγραφείς σε άλλα τουρνουά, όπως Sit & Go, ειδικά events και satellites. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα T-Money μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους VIP για να κάνουν buy-in σε ζωντανά events. Ρίξε μια ματιά για περισσότερες λεπτομέρειες στις σελίδες με τις πληροφορίες για τα Live Events.

Ωστόσο, επισημαίνεται ότι τα T-Money δεν ισοδυναμούν με πραγματικά χρήματα, επειδή δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σε cash games ή να τα εξαργυρώσεις. Μπορείς να ελέγξεις το υπόλοιπο σου σε T-Money ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο 'Ταμείο'. Μπορείς να έχεις υπόλοιπο T-Money σε περισσότερα από ένα νομίσματα (για παράδειγμα, T$ και T€). Κάθε ένα από αυτά θα εμφανίζεται ξεχωριστά.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστεί να προχωρήσουμε εκ μέρους σου στην απεγγραφή σου από κάποιο τουρνουά. Αν θεωρείς ότι αυτό πρέπει να γίνει, επικοινώνησε με την ομάδα υποστήριξης χρησιμοποιώντας την επιλογή ‘Βοήθεια > Επικοινωνία με την Υποστήριξη’ στο λόμπι του desktop ή πήγαινε στο μενού Περισσότερα και βρες την υποστήριξη μέσω της εφαρμογής για κινητά και θα σε βοηθήσουμε με μεγάλη χαρά. Μην ξεχάσεις να παρέχεις το ID του τουρνουά από το οποίο θέλεις να απεγγραφείς.

Ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψεις περισσότερα για όλα τα τουρνουά πόκερ που προσφέρουμε είναι να κατεβάσεις το δωρεάν λογισμικό πόκερ και να ξεκινήσεις να παίζεις το μεγάλο εύρος παιχνιδιών παιχνιδιών που διαθέτουμε στην Αίθουσα Πόκερ.