Θέματα

Θέματα λόμπι

Μπορείς να αλλάξεις το θέμα του λόμπι στο desktop μέσω διάφορων επιλογών και για να καθορίσεις το πώς εμφανίζονται οι επιμέρους περιοχές του λογισμικού, όπως παιχνίδια μετρητών, Zoom ή Sit & Go, καθώς επίσης και να επιλέξεις στυλ και μεγέθη γραμματοσειρών.

Πήγαινε στις ‘Ρυθμίσεις’ > ‘Λόμπι’ όπου θα δεις τρεις επιλογές: ‘Προβολή Λόμπι’, ‘Γραμματοσειρά και Κείμενο’ και ‘Χρώματα Τουρνουά’

Θέματα τραπεζιού:

Μπορείς επίσης να αλλάξετε το θέμα του τραπεζιού πηγαίνοντας στις 'Ρυθμίσεις’ > ‘Εμφάνιση Τραπεζιού > ‘Θέματα’. Απλώς διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα τσόχας, φόντο, το μπροστινό και το πίσω μέρος της τράπουλας από τα αναπτυσσόμενα μενού. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό παρακάτω. Όταν είσαι ικανοποιημένος, απλά πάτησε την 'Εφαρμογή'. Μπορείς να αλλάξεις το θέμα όσες φορές θέλεις.

Άλλαξε το θέμα του τραπεζιού τώρα

Φόντο: Όταν βρίσκεσαι σε ένα τραπέζι, κάνε δεξί κλικ στο πλάι του τραπεζιού για να εμφανιστεί το μενού ‘Αλλαγή φόντου‘. Διάλεξε από μια σειρά από προεγκατεστημένα φόντα, ή κάνε κλικ στην προσαρμοσμένη επιλογή και στη συνέχεια στο κουμπί 'Αναζήτηση' για να μπορέσεις να επιλέξεις ένα αρχείο εικόνας από το σκληρό σου δίσκο και να το χρησιμοποιήσεις ως φόντο για το τραπέζι. Μόλις επιλεγεί ο φάκελος, ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να εμφανιστεί η επιλεγμένη εικόνα με έναν από τους τρεις τρόπους: Τέντωμα, παράθεση ή κέντρο.

Τέντωμα: Η φωτογραφία θα ανοίξει για να γεμίσει όλο το παράθυρο. Αν επιλέξεις ‘Τέντωμα εικόνας (διατήρηση αναλογίας)’ τότε η φωτογραφία θα ανοίξει μέχρι εκεί που μπορεί χωρίς να χαλάει η εικόνα και ο χώρος που απομένει θα γεμίσει με το επιλεγμένο χρώμα. Αν επιλέξεις ‘Τέντωμα εικόνας (διατήρηση αναλογίας & περικοπής)’, τότε η φωτογραφία θα μεγαλώσει στις σωστές αναλογίες μέχρι να γεμίσει όλο το παράθυρο. Κάτι παρόμοιο με το να κάνεις μεγέθυνση στην εικόνα, αλλά χωρίς να διατηρείται απαραίτητα όλη η φωτογραφία στην ορατή περιοχή.

Παράθεση & κέντρο: η επιλογή 'Παράθεση' θα έχει ως αποτέλεσμα η συγκεκριμένη εικόνα να επαναλαμβάνεται στην οθόνη για να καλύψει όλο το φόντο. Η επιλογή 'Κέντρο' θα βάλει ένα αντίγραφο της φωτογραφίας στο κέντρο γεμίζοντας το υπόλοιπο με το χρώμα που έχεις επιλέξει.

Επιλογές τράπουλας: Κάτω από το ‘Εμφάνιση Τραπεζιού’ > ‘Θέματα', οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν έναν αριθμό από τράπουλες για να εμφανίζονται στο τραπέζι, με επιλογές τόσο για το μπροστινό όσο και για το πίσω μέρος των φύλλων, καθώς και μια επιλογή από χρώματα για την τσόχα του τραπεζιού. Η κάθε επιλογή έχει τέσσερα (4) διαφορετικά χρώματα για εύκολη αναγνώριση των suits.

Σημειώνεται ότι οι επιλογές που περιγράφονται παραπάνω μπορούν να αλλάξουν μόνο μέσω της πλατφόρμας παιχνιδιού για desktop.

Επιστροφή στη σελίδα λειτουργιών αίθουσας πόκερ.