Στατιστικά Τουρνουά

Μάθε πώς μπορείς να λάβεις αυτά τα σημαντικά στατιστικά που αφορούν το παιχνίδι σου και να τα αναλύσεις μετά από το παιχνίδι ή να τα εξετάσεις την ώρα που παίζεις, σε πραγματικό χρόνο! Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε τουρνουά πόκερ, παιχνίδια μετρητών και Sit & Go.

Ο πιο απλός τρόπος για να ελέγξεις τα στατιστικά σου στο πόκερ είναι μέσα από το κουτί διαλόγου στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης τραπεζιού. Όταν κάνεις κλικ στην ετικέτα 'Στατιστικά', θα μάθεις:

  • Πόσες φορές έλαβες φύλλα.
  • Πόσες φορές έπαιξες το χέρι σου σε διάφορες θέσεις.
  • Πόσα ποτ κέρδισες στο showdown, ή χωρίς showdown

Για να ανανεωθούν τα στατιστικά, κάνε κλικ στην ετικέτα 'Ανανέωση'.

Μπορείς επίσης να λάβεις τα στατιστικά στη διεύθυνση e-mail σου.

Τα στατιστικά πόκερ κατηγοριοποιούνται με τον ακόλουθο τρόπο. Πρώτα, τα στατιστικά διαχωρίζονται ανάλογα με τον τύπο παιχνιδιού (Texas Hold'em, Omaha, Omaha Hi-Lo, Seven Card Stud και Seven Card Stud Hi-Lo). Τα στατιστικά για τα παιχνίδια 1-προς-1 διαχωρίζονται από αυτά με τα παιχνίδια πόκερ με πολλούς παίκτες. Επισημαίνεται ότι καθώς δεν αρχειοθετούμε τα ιστορικά χεριών για τουρνουά πόκερ με πραγματικά χρήματα ή freeroll, τα στατιστικά γι' αυτά τα παιχνίδια πόκερ δεν διατίθενται.

Στατιστικά τουρνουά πόκερ

Οι παίκτες των τουρνουά πόκερ μπορούν επίσης να ζητήσουν το ιστορικό ενός τουρνουά μέσω email.

Το ιστορικό τουρνουά πόκερ παρέχει πληροφορίες για τα αποτελέσματα των τουρνουά, όπως και για τα στατιστικά που αφορούν το παιχνίδι σου στα τουρνουά πόκερ (όπου εφαρμόζεται). Επισημαίνεται ότι τα στατιστικά για τα τουρνουά πόκερ δε συμπεριλαμβάνονται όταν ελέγχεις τα κανονικά στατιστικά σου.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σε τουρνουά, μπορείς επίσης να παρακολουθείς την πρόοδό σου μέσω του δυναμικού γραφήματος chip στο λόμπι των τουρνουά για το παιχνίδι που παίζεις.

Για τις περιοχές όπου μπορείς επίσης να συνδεθείς στο λογαριασμό σου μέσω της ιστοσελίδας μας, πήγαινε στο μενού 'Λογαριασμός' όπου μπορείς να δεις το ιστορικό σου.

Ελπίζουμε το εκτενές σύστημα παρακολούθησης στατιστικών μας να σε βοηθήσει!