Δυνατότητες φιλτραρίσματος και ταξινόμησης

Το λογισμικό μας διαθέτει λειτουργικές δυνατότητες που θα σε βοηθήσουν να πλοηγηθείς καλύτερα στα διαθέσιμα παιχνίδια και τα τουρνουά. Εδώ θα βρεις αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες για τον τρόπο χρήσης του συστήματος.

Φιλτράρισμα

Άνοιξε το λογισμικό στο desktop και στις ετικέτες 'Παιχνίδια μετρητών', 'Ζοοm' και 'Τουρνουά' θα δεις ότι υπάρχει το φίλτρο 'Παιχνίδι' που παραθέτει όλα τα παιχνίδια πόκερ. Αυτό σου επιτρέπει να περιορίσεις την επιλογή σου μόνο στα παιχνίδια που αναζητάς. Στο κινητό μπορείς να έχεις πρόσβαση στις ετικέτες μέσω του λόμπι, όπου εμφανίζεται μια σειρά από επιλογές. Χρησιμοποίησε τον 'Τύπο Παιχνιδιού' για να επιλέξεις τον αγαπημένο σου.

Φίλτρα Παιχνιδιού

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το φίλτρο ανάλογα με τις ανάγκες σου. Για παράδειγμα, αν θέλεις να δεις όλους τους τύπους παιχνιδιών Hold’em, επίλεξε το φίλτρο ‘No Limit Hold’em’ (στο desktop) ή το φίλτρο ‘Hold’em’ (στο κινητό).

Μπορείς επίσης να φιλτράρεις ανά stake μέσω της ετικέτας ‘Buy-in’ στο desktop και της ετικέτας ‘Stakes’ στο κινητό, με διάφορες επιλογές.

Επίσης, μπορείς να κρύψεις τραπέζια που είναι γεμάτα και να αφήσεις αυτά που έχουν θέσεις άμεσα. Για να γίνει αυτό, απλώς επιλέγεις την επιλογή 'Απόκρυψη γεμάτων τραπεζιών'. Μπορείς επίσης να επιλέξεις 'Αποθήκευση φίλτρου' στο desktop και το λογισμικό θα θυμάται τις επιλογές σου κάθε φορά που συνδέεσαι.

Φίλτρα τουρνουά

Οι ετικέτες Τουρνουά, Sit & Go και Online Events λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν τα φίλτρα Παιχνίδια Μετρητών και Zoom, αλλά έχουν μερικές επιπλέον επιλογές.

Μπορείς να επιλέξεις την ταχύτητα του τουρνουά - Hyper-Turbo, Turbo, Κανονικό ή Αργό. Για τα Sit & Go, μπορείς να επιλέξεις την παραλλαγή με επιλογές όπως Rebuy, Knockout, Shootout, Satellite και πολλά άλλα.

Αλλά ίσως το πιο δυνατό φίλτρο είναι το φίλτρο κειμένου. Εισάγοντας κείμενο στο πλαίσιο 'Εύρεση τουρνουά' (στο desktop) ή 'Όνομα τουρνουά' (κινητό) μπορείς εύκολα να βρεις το τουρνουά που ψάχνεις.

Για να κρύψεις τουρνουά με συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά, απλώς βάλε μπροστά τους το σύμβολο (-). Για παράδειγμα, αν θες να κρύψεις τα Turbo events, απλώς γράψε '-Turbo'.

Εάν χρειάζεσαι περισσότερη βοήθεια, απλώς στείλε e-mail στην υποστήριξη.