Αλλαγή μεγέθους τραπεζιού

  • Αλλαγή μεγέθους τραπεζιού: Ανάμεσα στα ειδικά χαρακτηριστικά που προσφέρουμε είναι και η δυνατότητα να αλλάξεις το μέγεθος του τραπεζιού στην πλατφόρμα παιχνιδιού για desktop. Για να αλλάξεις το μέγεθος ενός τραπεζιού, απλώς κάνε κλικ στην άκρη του τραπεζιού και σύρε την όπως θα μεγάλωνες οποιοδήποτε παράθυρο στον υπολογιστή σου. Το μέγιστο μέγεθος τραπεζιού μπορεί να είναι 1.6 φορές επιπλέον από το προκαθορισμένο ή φυσικό μέγεθος του συγκεκριμένου θέματος. Το μικρότερο διαθέσιμο μέγεθος εξαρτάται από τους περιορισμούς των γραφικών (μάρκες, φύλλα, ονόματα παικτών) έτσι ώστε να παραμένουν ευανάγνωστα. (δηλ.: τα τραπέζια stud μπορούν να μικρύνουν, αλλά όχι όπως τα τραπέζια Ηoldem) Οι περισσότεροι παίκτες θα δουν ότι μπορούν να έχουν 4 τραπέζια ταυτόχρονα χωρίς να παρουσιάζεται κάποιο πρόβλημα. Προσαρμοσμένη διάταξη: μόλις ένας παίκτης διαμορφώσει την εμφάνιση της οθόνης όπως θέλει, τότε μπορεί να αποθηκεύσει τη διάταξη αυτή χρησιμοποιώντας αυτή τη λειτουργία. Οι παίκτες μπορούν να αποθηκεύσουν μέχρι και τέσσερις (4) προσαρμοσμένες διατάξεις. Αν αποθηκευτεί και πέμπτη διάταξη θα έχει ως αποτέλεσμα να διαγραφεί η παλαιότερη εμφάνιση, καθώς θα διαγραφεί από τη 'μνήμη' της πλατφόρμας. Είναι επίσης εφικτό να διαγράψεις ή να μετονομάσεις τις διατάξεις.

Πήγαινε στις 'Ρυθμίσεις' > 'Διατάξεις' για να διαχειριστείς την εμφάνιση των τραπεζιών ή ακολούθησε αυτόν το σύνδεσμό.

  • Θέση παραθύρων τραπεζιών: αυτή η λειτουργία θα βάζει τα νέα παράθυρα σε λογική συνέχεια καθώς αυτά ανοίγουν. Αν κλείσει ένα τραπέζι που έχει αλλάξει το μέγεθός του και αυτή η επιλογή είναι ενεργοποιημένη, τότε το επόμενο τραπέζι θα έχει το ίδιο μέγεθος με το τραπέζι που έκλεισε τελευταίο. Επίσης, αν υπάρχει κάποιο 'λογικό κενό' στα τραπέζια που έχεις βάλει στη σειρά, τότε αυτό θα γεμίσει αυτόματα από το επόμενο τραπέζι που θα ανοίξει, π.χ. αν τοποθετήσεις 3 τραπέζια σε ένα πλαίσιο 2x2, με ένα 'κενό' κάτω δεξιά και στη συνέχεια ανοίξεις ένα τέταρτο τραπέζι, το 'κενό' θα γεμίσει με ένα τραπέζι στο ίδιο μέγεθος με αυτά που είναι ανοικτά. Υπάρχουν τρεις επιλογές:
  • Τραπέζια Tile: επιλέγοντας αυτή τη λειτουργία αυτομάτως θα εμφανιστούν όλα τα ανοικτά τραπέζια στο μέγιστο δυνατό μέγεθος χωρίς να υπάρχει επικάλυψη. (Σημείωση: υπάρχει περίπτωση καθυστέρησης χρησιμοποιώντας αυτή τη λειτουργία αν υπάρχουν περισσότερα τραπέζια ανοικτά από αυτά που μπορεί να υποστηρίξει η οθόνη σου χωρίς να υπάρχει επικάλυψη.)
  • Τραπέζια Cascade: αυτό το μενού θα συμπτύξει όλα τα ανοικτά τραπέζια με τρόπο παρόμοιο με αυτό της γραμμής τίτλου των Windows (συνήθως 32 pixels).
  • Τραπέζια Stack: αυτή η λειτουργία θα τοποθετήσει όλα τα ανοιχτά τραπέζια το ένα επάνω στο άλλο, χωρίς να υπάρχει επικάλυψη.

Πήγαινε στις 'Ρυθμίσεις' > 'Διατάξεις' για να διαχειριστείς την εμφάνιση των τραπεζιών ή ακολούθησε αυτόν το σύνδεσμό.

Επιστροφή στη σελίδα λειτουργιών αίθουσας πόκερ.