Σημειώσεις αντιπάλων

Είναι εύκολο να κρατάς σημειώσεις για τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου και τις προτιμήσεις του όταν παίζεις στην πλατφόρμα μας.

Όταν βρίσκεσαι σε κάποιο τραπέζι, μπορείς να επιλέξεις ‘Σημειώσεις’ από το πλαίσιο διαλόγου στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης. Στη συνέχεια, πρέπει να κάνεις διπλό κλικ στην εικόνα ή το ψευδώνυμο οποιουδήποτε παίκτη βρίσκεται στο τραπέζι Το όνομα του παίκτη θα εμφανιστεί στο άνω μέρος του πλαισίου διαλόγου. Τώρα απλώς γράψε τις παρατηρήσεις σου στο χώρο κάτω από το όνομα.

Επίσης, μπορείς να επιλέξεις έναν παίκτη κάνοντας κλικ στο βέλος επάνω δεξιά στο πλαίσιο διαλόγου. Αυτό θα εμφανίσει μια αναπτυσσόμενη λίστα με όλους τους παίκτες του τραπεζιού.

Την επόμενη φορά που θα είσαι στο τραπέζι με τον ίδιο παίκτη, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να επιλέξεις την ετικέτα 'Σημειώσεις', να κάνεις διπλό κλικ και όλες οι προηγούμενες παρατηρήσεις σου θα εμφανιστούν στο πλαίσιο διαλόγου.

Αυτές οι σημειώσεις είναι αποθηκευμένες μόνο στον υπολογιστή σου, οπότε κανείς άλλος δεν έχει πρόσβαση σε αυτές. Οι σημειώσεις θα είναι διαθέσιμες σε εσένα κάθε φορά που παίζεις με αυτόν τον αντίπαλο.