Λειτουργία Click-to-Launch

Χρήση συνδέσμων Click-To-Launch

Κάποιες σελίδες μας, email και μηνύματα της πλατφόρμας παιχνιδιού περιλαμβάνουν συνδέσμους ‘click-to-launch’ (κλικ για εκκίνηση). Κάνοντας κλικ σε αυτούς τους συνδέσμους θα οδηγηθείς αμέσως σε μία συγκεκριμένη περιοχή του λογισμικού. Αποτελεί έναν ιδανικό τρόπο για να βρεις γρήγορα αυτό που θέλεις και να εκμεταλλευτείς στο έπακρο όλες τις φοβερές δυνατότητες που προσφέρονται.

Αυτή τη στιγμή, σε όλους τους σημαντικούς τύπους παιχνιδιών της πλατφόρμας παιχνιδιού αυτή η δυνατότητα είναι ενεργοποιημένη, όπως το Ταμείο, γι' αυτό αναζήτησε τους συνδέσμους που υπάρχουν σε αυτά όσο διαβάζεις για τις τελευταίες προσφορές και ενημερώσεις. Επίσης, θα προσθέσουμε αυτή τη λειτουργία σε άλλες περιοχές του λογισμικού στο μέλλον, γι' αυτό συνέχισε να να ρίχνεις μια ματιά στις ενημερώσεις.

Μηνύματα σφάλματος και αντιμετώπιση προβλημάτων

Μερικές φορές χρησιμοποιώντας ένα σύνδεσμο 'click-to-launch', μπορεί να λάβεις μήνυμα σφάλματος (συνήθως ένα πλαίσιο pop-up που αναφέρει ότι ‘Ο σύνδεσμος που ζήτησες δεν μπορεί να ανοίξει. Κάνε κλικ εδώ για να μάθεις περισσότερα για τη λειτουργία click-to-launch.

Αυτό το μήνυμα σφάλματος εμφανίζεται ως συνήθως για τους ακόλουθους λόγους:

Tο URL είναι λάθος - Αν έχει υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή στο URL, ο σύνδεσμος δε θα λειτουργεί. Επομένως, πρέπει να ελέγχεις πάντα ότι δεν έχεις τροποποιήσει το URL του συνδέσμου που θέλεις για να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή click-to-launch.

Δεν έχεις πρόσβαση σε αυτή την περιοχή της πλατφόρμας παιχνιδιού - αν, για παράδειγμα, κάνεις κλικ σε ένα σύνδεσμο μίας μεθόδου πληρωμής που δεν προσφέρεται στην περιοχή σου, ο σύνδεσμος δε θα λειτουργεί.

Ρίξε μια ματιά στη σελίδα με τις ειδικές δυνατότητες για περισσότερα σχετικά με το πώς μπορείς να αποκομίσεις ό,τι καλύτερο από την εμπειρία σου στο μεγαλύτερο site πόκερ στον κόσμο.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα με τις λειτουργίες αίθουσας πόκερ.