Οι ειδικές λειτουργίες μας

Είμαστε μία διαφορετική διαδικτυακή αίθουσα πόκερ. Όλες οι online αίθουσες προσφέρουν Texas Hold'em και άλλα κλασικά παιχνίδια πόκερ όπως το Omaha και το Stud, αλλά επίσης παρέχουμε λογισμικό πόκερ και υπηρεσίες παγκοσμίου φήμης. Μερικές από τις ειδικές λειτουργίες που μας ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες αίθουσες πόκερ στο ίντερνετ περιγράφονται παρακάτω. Αυτές αποτελούν δείγμα αυτών που προσφέρονται και κάνουν την αίθουσα πόκερ που έχουμε την καλύτερη που υπάρχει.

Ενότητες ειδικών λειτουργιών

 1. Γλώσσες
 2. Θέματα τραπεζιού:
 3. Hand Replayer και άμεσο ιστορικό χεριών
 4. Εύκολη εύρεση θέσης για Ring Games
 5. Αυτόματο buy-in για Ring Games
 6. Επιλογές session
 7. Τουρνουά Χρόνου
 8. Run It Twice
 9. Προβολές για λόμπι Ring Games
 10. Γραφική προεπισκόπηση για Ring Games
 11. Zoom
 12. Πλήκτρα συντόμευσης

Γλώσσες

Μπορείς να διαλέξεις αν θα παίζεις και θα λαμβάνεις emails στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ρωσικά, Πορτογαλικά, Ολλανδικά, Ιταλικά, Πολωνικά, Ουγγρικά, Δανέζικα, Σουηδικά, Φινλανδικά, Νορβηγικά, Γιαπωνέζικα και σε πολλές άλλες γλώσσες.

Δες και άλλαξε τις προτιμήσεις γλώσσας σου

Θέματα τραπεζιού:

Διάλεξε ανάμεσα από τα πολλά διαφορετικά θέματα και χρωματικά σχήματα για να κάνεις το τραπέζι σου να φαίνεται όπως θέλεις.
Πήγαινε στη σελίδα με τα Θέματα για περισσότερες πληροφορίες για τα θέματά μας.

Μπορείς επίσης να διαλέξεις διαφορετικό χρώμα φόντου και τσόχας για κάθε τραπέζι με πλήρη εξατομίκευση τραπεζιού. Για να αλλάζεις μεταξύ του ασημί και του κόκκινου, του μαύρου και του μπλε ή οποιονδήποτε άλλο χρωματικό συνδυασμό σου αρέσει, απλώς κάνε κλικ στο φόντο ή το τραπέζι οποιουδήποτε παιχνιδιού που έχεις ανοικτό και επίλεξε το χρωματικό σχήμα που προτιμάς.

Δες τα διαθέσιμα θέματα και άλλαξε θέμα

Hand Replayer και άμεσο ιστορικό χεριών

Είναι πλέον πιο εύκολο από ποτέ να ελέγξεις το παιχνίδι σου ή να δεις πότε σου έκανε call ο αντίπαλός σου σε μία προηγούμενη παρτίδα. Το ‘Hand Replayer’ σου επιτρέπει να παρακολουθείς προηγούμενα χέρια κάνοντας κλικ στο μενού 'Τραπέζι΄ στην πάνω αριστερή γωνία και επιλέγοντας 'Άμεσο ιστορικό χεριών' για να ανοίξεις τον πίνακα ιστορικού χεριών. Αν είσαι σε desktop μπορείς να χρησιμοποιείς τη συντόμευση Ctrl + I και να βλέπεις το ιστορικό των χεριών σου από το τρέχον session σε μορφή κειμένου.

Πήγαινε στις ‘Ρυθμίσεις’ > ‘Ιστορικό παιχνιδιού’ (desktop) ή ‘Περισσότερα’ > ‘Ρυθμίσεις & Εργαλεία’ > ‘Αιτήσεις’ (κινητό) για να δεις το ιστορικό σου.

Λάβε το ιστορικό του χεριού σου

Εύκολη εύρεση θέσης για Ring Games

Η λειτουργία Easy Seat μεταμορφώνει την εμπειρία της έναρξης ενός session σε πολλαπλά τραπέζια. Μόλις ρυθμίσεις τις προτιμήσεις σου στη λειτουργία Easy Seat, θα μπορείς να ξεκινήσεις τα sessions σου μόνο με ένα κλικ από το κύριο λόμπι.

Μόλις ξεκινήσει, η λειτουργία Easy Seat θα αρχίσει να αναζητά αυτομάτως κενές θέσεις στα τραπέζια που ταιριάζουν με τα κριτήρια που έχεις θέσει. Αν δεν υπάρχουν αρκετές κενές θέσεις, η λειτουργία Easy Seat θα σε προσθέσει σε κατάλληλες λίστες αναμονής. Για παράδειγμα, αν ορίσεις ότι θέλεις να παίξεις σε 18 γρήγορα τραπέζια $1/$2 No Limit Hold'em, το σύστημα Easy Seat θα σε βάλει σε 18 τραπέζια το συντομότερο δυνατό.

Η λειτουργία Easy Seat μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να διατηρήσεις τα τραπέζια της προτίμησής σου. Αν ενεργοποιήσεις τη 'Λειτουργία Session', όταν τα τραπέζια κλείνουν, η λειτουργία Easy Seat θα ανοίγει νέα τραπέζια έτσι ώστε να παίζεις στον αριθμό τραπεζιών που θέλεις.

Αυτόματο buy-in για Ring Games

Το αυτόματο Buy-In σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις αμέσως buy-in κάνοντας αριστερό κλικ στο 'Θέση κενή' χωρίς ενδιάμεσα βήματα. Ρύθμισε απλώς τις προτιμήσεις σου για buy-in μία φορά και την επόμενη φορά που θα καθίσεις σε ένα τραπέζι θα κάνεις αυτομάτως buy-in. Το αυτόματο Buy-In μπορεί να οριστεί επιλέγοντας 'Ρυθμίσεις' > ‘Buy-In / Rebuy >'Αυτόματο-Buy-In (Cash Games)' (desktop μόνο).. Μπορείς να επιλέξεις τον αριθμό των "μεγάλων πονταρισμάτων" για τα οποία θέλεις να κάνεις buy-in σε όλα τα τραπέζια Fixed Limit και τον αριθμό των "big blinds" για να κάνεις buy-in σε διάφορους τύπους τραπεζιών No Limit, Pot Limit και Mixed Limit. Θέλεις να κάνεις buy-in κατ' εξαίρεση με κάποιο άλλο ποσό; Απλώς κάνε δεξί κλικ στο 'Θέση κενή' και θα εμφανιστεί ο κλασικός διάλογος για buy-in.

Πήγαινε στο μενού αυτόματου Buy-In

Επιλογές session

Προσφέρουμε μια ενσωματωμένη πλατφόρμα που σου επιτρέπει εύκολα να διαχειριστείς την κατάστασή σου κατά τη διάρκεια ενός session. Παίζοντας, θα δεις ένα μικρό εικονίδιο σε κάθε ένα από τα τραπέζια σου που σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις πρόσβαση στο μενού 'Επιλογές session'. Από εκεί μπορείς να κάνεις Sit Out σε όλα τα τραπέζια, Sit out στο επόμενο big blind σε όλα τα τραπέζια, να ξεκινήσεις ξανά το παιχνίδι σε όλα τα τραπέζια από τα οποία κάνεις sit out και να τερματίσεις το session σου με ωραίο τρόπο επιλέγοντας να κάνεις sit out στο επόμενο big blind σε όλα τα τραπέζια και να τα κλείσεις

Τουρνουά Χρόνου

Τα τουρνουά Χρόνου είναι ιδανικά όταν θέλεις να παίξεις σε ένα τουρνουά αλλά ο χρόνος που διαθέτεις είναι περιορισμένος. Τα τουρνουά Χρόνου λήγουν μετά από μία προκαθορισμένη περίοδο. Μόλις επέλθει αυτό το όριο, οι εναπομείναντες παίκτες πληρώνονται βάσει, συνολικά ή εν μέρει, των chip counts.

Run It Twice (RIT)

Οι επαγγελματίες παίκτες πόκερ λατρεύουν να χρησιμοποιούν το “Run It Twice” σε μεγάλα ποτ cash games και μπορείς να το κάνεις κι εσύ! Το Run It Twice μπορεί μόνο να συμβεί σε ποτ όπου δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί άλλο ποντάρισμα. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν να μοιράσουν όλα τα εναπομένοντα φύλλα σε δύο ξεχωριστά boards. Το συνολικό ποτ μοιράζεται μεταξύ των δύο boards, απονέμοντας τα δύο μισά του ποτ σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα κάθε board. Αν όλοι οι εναπομένοντες παίκτες στο pot έχουν ενεργοποιήσει αυτή την επιλογή, τα δύο boards θα ενεργοποιηθούν αυτόματα όταν το ποντάρισμα ολοκληρωθεί πριν το river. Για να δηλώσεις συμμετοχή στο Run It Twice, πήγαινε στο μενού ‘Ρυθμίσεις’, στη συνέχεια ‘Παιχνίδι’ (desktop) ή ‘Περισσότερα’ > ‘Ρυθμίσεις & Εργαλεία’ > ‘Ρυθμίσεις τραπεζιού’ (κινητό).

Πήγαινε στο μενού Run It Twice

Προβολές για λόμπι Ring Games

Προσφέρουμε τρεις διαφορετικές ‘Προβολές' για τα λόμπι των ring games. Ένα στοιχείο ελέγχου πάνω από τη λίστα με τα παιχνίδια σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις την εμφάνιση των τραπεζιών. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε: ‘Προβολή Λίστας’, ‘Σύνθετη εμφάνιση’ και ‘Ομαδική εμφάνιση’.

Γραφική Προεπισκόπηση για Ring Games

Το λόμπι παρέχει τη δυνατότητα προεπισκόπησης του επιλεγμένου τραπεζιού με γραφικό τρόπο. Μπορείς να δεις τους παίκτες που κάνουν sit out, πού βρίσκεται το dealer button, αλλά και να διαλέξεις μια συγκεκριμένη θέση για να καθίσεις. Με αυτό τον τρόπο έχεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες χωρίς να χρειάζεται ουσιαστικά να ανοίξεις ένα τραπέζι!

Zoom

Δεν έχεις πολύ χρόνο; Με το Zoom, αυτό δεν αποτελεί ποτέ πρόβλημα. Στη γρήγορη μορφή ring game οι αντίπαλοί σου αλλάζουν σε κάθε παρτίδα και είναι η ταχύτερη εμπειρία πόκερ που υπάρχει online. Όταν παίζεις Zoom, γίνεσαι μέλος ενός pool παικτών, οι οποίοι θα εναλλάσσονται με το πάτημα ενός κουμπιού. Δε σου αρέσει το χέρι σου; Κάνε κλικ στο ‘Fast Fold’ και θα σου μοιραστεί άλλο αμέσως. Περισσότερα για το Zoom.

Τουρνουά Zoom

Τα τουρνουά Zoom είναι τουρνουά που παίζονται σε μορφή ‘Zoom’, δηλαδή μόλις κάνεις fold μεταφέρεσαι σε άλλο τραπέζι με διαφορετικούς παίκτες από το ίδιο τουρνουά που, όπως εσύ, έχουν τελειώσει τις παρτίδες τους. Μόλις πλησιάσει το τουρνουά στο τελικό τραπέζι, το στιλ παιχνιδιού θα γίνει κανονικό μέχρι τη λήξη του τουρνουά.

Πλήκτρα συντόμευσης

Δημιούργησε τις δικές σου συντομεύσεις και κάνε το παιχνίδι πολλαπλών τραπεζιών μια ευκολότερη εμπειρία με τα πλήκτρα συντόμευσης. Μπορείς να ρυθμίσεις το ποντίκι σου ή το πληκτρολόγιο και να λαμβάνεις αποφάσεις σε κλάσματα δευτερολέπτου, όπως να κάνεις fold, check και raise, πηγαίνοντας στο μενού ‘Ρυθμίσεις’ > ‘Παιχνίδι’ και επιλέγοντας ‘Πλήκτρα Συντόμευσης’ (desktop μόνο). Μπορείς ακόμα να αλλάξεις τα περιθώρια κάθε τραπεζιού για να επισημάνεις ποιο θα είναι το επόμενο τραπέζι που θέλεις να παίξεις.

Ελπίζουμε να απολαμβάνεις τις μοναδικές λειτουργίες παιχνιδιού πόκερ με εμάς μέσω ίντερνετ και ελπίζουμε να προσθέσουμε ακόμα περισσότερες στο προσεχές μέλλον. Αν έχεις κάποιες προτάσεις ή σχόλια, επικοινώνησε με την υποστήριξη. Τα δεχόμαστε πάντα με ευχαρίστηση και η ομάδα μας διαβάζει κάθε email.