Κέρδισε μεγάλα έπαθλα στο προοδευτικό jackpot του The Deal

Το The Deal είναι ένας διασκεδαστικός, γρήγορος τρόπος να μετατρέψεις τα StarsCoin αε τεράστια χρηματικά έπαθλα! Με μόνο 7 StarsCoin μπορείς να γυρίσεις τιν τροχό και να έχεις μια ευκαιρία στο προοδευτικό jackpot, το οποίο ξεκινά στα $25.000 και συνεχίζει να μεγαλώνει μέχρι να κάποιος να το κερδίσει. Και αν δεν τα καταφέρεις στο γύρο του jackpot, εξακολουθείς να μπορείς να βγεις κερδισμένος με τα χρηματικά έπαθλα αξίας έως και $300 που μπορείς να κερδίσεις.

Επιπλέον, αν παίξεις στο The Deal τις 12 προηγούμενες ώρες από τη στιγμή που κάποιος πετύχει το jackpot, αυτόματα θα κερδίσεις ένα μερίδιο από το μισό του jackpot! Παίζε κάθε μέρα για να αυξήσεις τις πιθανότητες να λάβεις μερίδιο όταν κάποιος κερδίσει το μεγάλο έπαθλο.

Δεν έχεις StarsCoin για να παίξεις; Μπες στη σελίδα μας Stars Rewards, για να μάθεις πώς να κερδίσεις StarsCoin.

Πώς να παίξεις

  • Κάνε κλικ στο εικονίδιο ‘The Deal Jackpot’ στο κεντρικό λόμπι του λογισμικού σου στο desktop, επίλεξε το ‘The Deal’ από το μενού ‘Περισσότερα’ στην εφαρμογή μας για κινητά ή κάνε κλικ στο κουμπί ‘The Deal’ στο τραπέζι πόκερ.
  • Διάλεξε αν θέλεις να παίξεις για 7 ή 70 StarsCoin (όσο μεγαλύτερο είναι το buy-in τόσο μεγαλύτερα έπαθλα προσφέρει και περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις το jackpot - ρίξε μια ματιά στον πίνακα των επάθλων παρακάτω).
  • Επίλεξε ‘Παίξε τώρα’ και θα σου μοιραστούν επτά κλειστά φύλλα. Στη συνέχεια διάλεξε δύο για να τα απορρίψεις και μείνε με ένα χέρι πέντε φύλλων.
  • Όσο καλύτερο είναι το χέρι σου, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το έπαθλο!

Μπορείς επίσης να παίξεις το The Deal στην αυτόματη λειτουργία. Επίλεξε παραπάνω από ένα χέρι, κάνε κλικ στο ‘Παίξε τώρα’ και τα πεντάφυλλα χέρια σου θα επιλεγούν τυχαία για εσένα.

Τα έπαθλα

Το έπαθλο που λαμβάνεις εξαρτάται από το buy-in που επιλέγεις και το χέρι που σχηματίζεις, ως εξής:

Χέρι7 StarsCoin70 StarsCoin
Royal Flush Γύρος jackpot Γύρος jackpot
Straight Flush $250 Γύρος jackpot
Four of a Kind $30 $300
Full House $5 $75
Flush $1 $25
Straight 50 StarsCoin $10
Three of a Kind 25 StarsCoin 300 StarsCoin
Δύο ζευγάρια 7 StarsCoin 70 StarsCoin
Ένα ζευγάρι 2 StarsCoin 10 StarsCoin
Ace high 1 StarsCoin Δεν υπάρχει έπαθλο
High Card Δεν υπάρχει έπαθλο Δεν υπάρχει έπαθλο

Γύρος Jackpot

Φτάσε στο γύρο jackpot και θα περιστρέψεις έναν τροχό για τεράστια χρηματικά έπαθλα, συμπεριλαμβανομένου του προοδευτικού jackpot που μεγαλώνει συνεχώς! Πέτυχε το jackpot και το 50% των χρηματικών επάθλων του jackpot θα πάει κατευθείαν στο λογαριασμό σου. Το υπόλοιπο 50% θα μοιραστεί ανάμεσα σε όλους όσους έχουν παίξει στο The Deal τις προηγούμενες 12 ώρες.

Κανόνες του The Deal

Κάνε κλικ εδώ για τους γενικούς όρους και τις προϋποθέσεις των προσφορών.

Αν έχεις ερωτήσεις σχετικά με το The Deal ή με την απόκτηση StarsCoin, επικοινώνησε με την υποστήριξη.