Καθημερινά εγγυημένα τουρνουά!

Τα Daily Bigs είναι ένα πρόγραμμα εγγυημένων τουρνουά με μεγάλα χρηματικά ποσά που τρέχουν καθημερινά. Αποτελούν την ευκαιρία σου να παίξεις για χιλιάδες δολάρια σε μετρητά κάθε ημέρα της εβδομάδας και προσφέρει αυξημένες εγγυήσεις κάθε Κυριακή!

Τα τουρνουά Daily Bigs ξεκινούν με buy-in από μόλις λίγα δολάρια, που σημαίνει ότι καθένας μπορεί να λάβει μέρος και να διεκδικήσει ένα μερίδιο από τα εγγυημένα μετρητά. Επίσης, υπάρχουν satellites ανοικτά για εγγραφή πριν από κάθε τουρνουά έτσι ώστε να κερδίσεις τη θέση σου με ακόμα λιγότερα χρήματα.

Για να βρεις τα Daily Bigs και για να εγγραφείς στο επόμενο τουρνουά, άνοιξε το λογισμικό και αναζήτησε τη λέξη ‘Big’ στην ετικέτα ‘Τουρνουά’ σε desktop ή την ετικέτα ‘Τουρνουά’ μέσω του λόμπι σε κινητό. Διαφορετικά, επίλεξε ‘Satellite’ στπ φίλτρο τουρνουά ‘Τύπος’ (desktop). Κάνε κλικ εδώ για να πας κατευθείαν στην ετικέτα Τουρνουά.

Οι διπλάσιες εγγυήσεις κάθε Κυριακή είναι απλώς μέρος της μεγαλύτερης ημέρας τουρνουά κάθε εβδομάδα. Μπορείς επίσης να παίζεις σε σημαντικά εγγυημένα τουρνουά όπως το Sunday Million ($1.000.000 εγγυημένα), το Sunday Warm-Up και τα άλλα Sunday Majors. Επιπλέον, μην ξεχνάς ότι μπορείς να ξεκινήσεις το Σαββατοκύριακό σου ακόμα πιο νωρίς με το ολοκαίνουριο Saturday Line-Up, που διαθέτει τεράστια χρηματικά έπαθλα σε μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών και παραλλαγών.

Απονέμουμε τα περισσότερα χρηματικά έπαθλα από οπουδήποτε αλλού online! Μη χάσεις την ευκαιρία να πάρεις το μερίδιό σου μέσω των τουρνουά Daily Bigs που τρέχουν αυτή τη στιγμή!

Hot Turbos

Αναζητάς περισσότερα μεγάλα τουρνουά που τρέχουν καθημερινά; Ρίξε μια ματιά στη σελίδα των Hot Turbos και βρες το πρόγραμμα των τουρνουά turbo που διαθέτουν ποικίλα buy-in ώστε να ταιριάζουν σε κάθε τύπο παίκτη!

Επικοινώνησε με την υποστήριξη σε περίπτωση που έχεις ερωτήσεις σχετικά με τα τουρνουά Daily Bigs.