Μπόνους κατάθεσης πόκερ

Μπόνους Πρώτης Κατάθεσης 100%

Πραγματοποίησε την πρώτη σου κατάθεση πραγματικών χρημάτων χρησιμοποιώντας τον κωδικό μπόνους ‘STARS600’ και θα σου δώσουμε 100% μπόνους έως $600. Για να διεκδικήσεις την πλήρη αξία του μπόνους, μπορείς να κάνεις έως και τρεις επιλέξιμες καταθέσεις μέσα σε 60 ημέρες.

Διαφορετικά, κατάθεσε με τον κωδικό ‘THIRTY’ και διεκδίκησε $30 δωρεάν παιχνιδιού.

Deposit now

Πώς λειτουργεί το μπόνους πρώτης κατάθεσης 100%

Μόλις πραγματοποιήσεις την κατάθεσή σου, πρέπει να μαζέψεις πόντους εκκαθάρισης παίζοντας παιχνίδια πραγματικών χρημάτων. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, θα κερδίζεις 5 πόντους εκκαθάρισης για κάθε USD $1 που πληρώνεις σε rake ή χρεώσεις τουρνουά (6.5 πόντοι για £1, 4 πόντοι για CAD $1 ή 5.5 πόντοι για €1).

Κάθε φορά που φτάνεις στους 180 πόντους εκκαθάρισης, θα πιστώσουμε τον λογαριασμό Stars σου με $10 σε μετρητά. Θα έχεις στη διάθεσή σου τέσσερις μήνες μετά από κάθε επιλέξιμη κατάθεση να συγκεντρώσεις όλους τους πόντους εκκαθάρισης που χρειάζονται ώστε να εισπράξεις το μπόνους.

Ισοτιμίες πολλαπλών νομισμάτων

Το μπόνους κατάθεσης είναι επίσης διαθέσιμο σε Ευρώ (EUR/€), Λίρες Αγγλίας (GBP/£) και δολάρια Καναδά (CAD/$). Ο ακόλουθος πίνακας παρουσιάζει τα μπόνους και το ρυθμό εκκαθάρισης σε όλα τα νομίσματα που προσφέρουμε.

ΝόμισμαΜέγιστο μπόνουςΡυθμός εκκαθάρισης
USD ($) $600 180 πόντοι εκκαθάρισης ανά $10
EUR (€) €500 230 πόντοι εκκαθάρισης ανά $10
GBP (£) $400 270 πόντοι εκκαθάρισης ανά $10
CAD ($) $600 180 πόντοι εκκαθάρισης ανά $10

Μπορείς να ανατρέξεις στην ιστοσελίδα συχνών ερωτήσεων για το μπόνους πρώτης κατάθεσης για πληροφορίες και παραδείγματα του τρόπου λειτουργίας του.

Επικοινώνησε με την υποστήριξη αν έχεις ερωτήσεις σχετικά με τα μπόνους κατάθεσης.