Πώς να παίζεις online πόκερ με το Full Tilt

Αν θέλεις να μάθεις πώς να παίζεις online πόκερ, έχεις έρθει στο σωστό μέρος!

Στο Full Tilt, η δράση είναι εγγυημένη. Μπορείς να μπεις κατευθείαν στα βαθιά και να παίξεις παιχνίδια πόκερ για πραγματικά χρήματα ή να ξεκινήσεις από τα εύκολα στα τραπέζια εικονικών χρημάτων μας. Δεν έχει σημασία ποια θα επιλέξεις, το λογισμικό μας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πόκερ. Δεν θα μείνεις απογοητευμένος.

Θέλεις να μάθεις κάποια πράγματα πριν ξεκινήσεις; Μάθε πώς να παίζεις πόκερ παρακάτω ή γύρνα πίσω στη σελίδα ανά πάσα στιγμή ενώ παίζεις.

Είμαστε έτοιμοι όταν εσύ είσαι έτοιμος - απλά κατέβασε το Full Tilt και μπες στη δράση.

How to Play

Παιχνίδια online πόκερ

Το Full Tilt προσφέρει τα καλύτερα παιχνίδια online πόκερ. Ρίξε μια ματιά στα παιχνίδια που παίζουμε και ετοιμάσου να λάβεις κι εσύ μέρος.

Texas Holdem

Texas Hold’em

Το Texas Hold’em είναι το νούμερο ένα παιχνίδι και θεωρείται κλασικό για όλους τους σωστούς λόγους. Απελευθέρωσε τον καουμπόη που κρύβεις μέσα σου και πάρε τη θέση σου για να δεις γιατί είναι η πιο δημοφιλής μορφή online πόκερ σήμερα.

Omaha

Omaha

Οι πιθανότητες είναι ατελείωτες με το Omaha. Το Online Omaha είναι μια παραλλαγή του Hold'em στην οποία κάθε παίκτης ξεκινά με τέσσερα κρυφά φύλλα. Διαθέτει διπλή δόση δράσης.

Draw

Draw

Δε θα ήταν καταπληκτικό αν θα μπορούσες απλά να πετάς τα φύλλα που δε σου αρέσουν και να παίρνεις κάποια καινούρια από την τράπουλα; Αυτό είναι το Draw. Προσφέρουμε τέσσερις παραλλαγές: 5-Card Draw, 2-7 Triple Draw, 2-7 Single Draw και Badugi.

Stud

Stud

Πολύ πριν το Hold 'em γίνει "το παιχνίδι", το Seven Card Stud (που ονομάζεται επίσης και Stud Hi), ήταν το παιχνίδι που παιζόταν κατά κόρον. Απαιτεί ικανότητα, μνήμη και στρατηγική, οπότε δεν είναι καθόλου βαρετό.

Razz

Razz

Έχεις ποτέ ευχηθεί να κέρδιζες χρήματα με "κακά" χέρια; Αν ναι, το Razz είναι το παιχνίδι για εσένα!

Έχει την ίδια δομή με το Stud Hi, αλλά ο στόχος σου είναι να κάνεις το καλύτερο χειρότερο χέρι από επτά φύλλα.

Mixed Games

Mixed Games

Είναι καλό μια στο τόσο να παίζεις άλλες παραλλαγές. Τα mixed games σου δίνουν τη δυνατότητα να παίζεις μια ποικιλία παιχνιδιών χωρίς να αλλάζεις τραπέζια. Προσφέρουμε μια ποικιλία από Mixed Games, που περιλαμβάνουν το HORSE, τα οποία σίγουρα θα κάνουν το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον.

Poker Basics

Βασικά του πόκερ

Ξεκίνα με τα βασικά ώστε να μπορείς να κερδίζεις τον ανταγωνισμό! Εδώ είναι τα βασικά του πώς να παίζεις πόκερ και μια επισκόπηση των πολύ σημαντικών ιεραρχιών χεριών.

Βασικά του πόκερ
Poker Rules

Κανόνες πόκερ

Κανόνες, κανόνες, κανόνες – έτσι είναι η ζωή. Εδώ είναι μερικοί απλοί κανόνες για το πώς να παίζεις πόκερ, με βασικές έννοιες που είναι κοινές σε όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια στο Full Tilt.

Κανόνες πόκερ
Poker Rankings

Ιεραρχία στο πόκερ

Αναγνωρίζεις αυτό το χέρι που κερδίζει; Πήγαινε στη σελίδα ιεραρχίας χεριών και μάθε περισσότερα σχετικά με τους διαφορετικούς συνδυασμούς φύλλων που συνιστούν τις ιεραρχίες χεριών στα διάφορα παιχνίδια πόκερ.

Ιεραρχία στο πόκερ
Poker Strategy

Στρατηγική πόκερ

Μην φοβάσαι, το Full Tilt είναι εδώ και η ενότητα στρατηγικής πόκερ είναι γεμάτη με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να βελτιώσεις το παιχνίδι σου στο πόκερ. Με γενικές συμβουλές και στρατηγικές πάνω στο πόκερ, αυτή η ενότητα έχει σχεδιαστεί για να αναζωογονήσει το παιχνίδι πόκερ τόσο για αρχάριους όσο και για επαγγελματίες.

Στρατηγική πόκερ

Related Content

Τουρνουά

Έχουμε την καλύτερη επιλογή από online τουρνουά, συμπεριλαμβανομένου του εβδομαδιαίου Sunday Million με $1.000.000 εγγυημένα!

Ειδικές προσφορές

Διαθέτουμε πολλές ειδικές προσφορές για να απολαύσεις, που περιλαμβάνουν τουρνουά δωρεάν συμμετοχής, μπόνους κατάθεσης και πολλά, πολλά άλλα!