Παιχνίδια Hold’em/Omaha

Το Hold'em και το Omaha είναι δυο από τις πιο δημοφιλείς μορφές πόκερ. Και δύο από τις πιο ευρέως κατανοητές. Αν απολαμβάνεις τόσο το Hold'em όσο και το Omaha και δεν μπορείς να επιλέξεις μεταξύ των δυο, γιατί να μην δοκιμάσεις το 'Hold'em/Omaha'; Είναι μια εναλλαγή των δύο παιχνιδιών:

Παίζοντας Hold’em/Omaha

Στο Hold’em/Omaha, το παιχνίδι εναλλάσσεται μεταξύ No Limit Hold'em και Pot Limit Omaha. Το κάθε παιχνίδι ξεκινά με No Limit Hold’em. Στη συνέχεια αλλάζει σε Pot Limit Omaha μετά από έξι ή εννέα παρτίδες, ανάλογα με το πόσες θέσεις υπάρχουν στο τραπέζι. Μετά από άλλες έξι ή εννέα παρτίδες, αλλάζει πάλι σε No Limit Hold'em και ο κύκλος ξεκινά ξανά. Αν δεν είσαι σίγουρος ποιο παιχνίδι παίζεται αυτή τη στιγμή, απλά κοίταξε στο πάνω περίγραμμα του παραθύρου του τραπεζιού. Ή κοίταξε στο ίδιο το τραπέζι. Το Hold'em/Omaha προσθέτει συναρπαστική ποικιλία στο παιχνίδι σου χωρίς να χρειάζεται να μετακινείσαι μεταξύ των τραπεζιών.

Αν δεν είσαι σίγουρος για τους κανόνες του κάθε παιχνιδιού, κάνε κλικ στους παραπάνω συνδέσμους για να μάθεις όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις.

Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις τα προγραμματισμένα μας τουρνουά και Sit & Go Hold'em/Omaha. Ομοίως, προσφέρουμε έναν συνδυασμό Pot Limit Hold'em και Pot Limit Omaha. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο λόμπι του τουρνουά για περισσότερες πληροφορίες.

Μάθε πώς μπορείς να παίξεις Hold’em/Omaha δωρεάν

Αν δεν είσαι συνηθισμένος στα μικτά παιχνίδια πόκερ Hold'em/Omaha, ίσως είναι καλή ιδέα να τα δοκιμάσεις δωρεάν. Για να το κάνεις αυτό, μπορείς να παίξεις στα δωρεάν τραπέζια μας πόκερ. Αυτό θα σου επιτρέψει να εξοικειωθείς με τη μορφή πριν κάνεις το άλμα στο πόκερ πραγματικών χρημάτων.

Αν σου αρέσουν οι παραλλαγές μικτών παιχνιδιών, έχουμε πολλά περισσότερα διαθέσιμα. Μπορείς να δοκιμάσεις το δημοφιλές συνδυασμό μας HORSE. Ή να παίξεις το 8-Game Mix που συνδυάζει οκτώ διαφορετικούς τύπους πόκερ. Και τα δύο είναι διαθέσιμα στην ενότητα των τουρνουά. Και προσφέρουν μια αναζωογονητική αλλαγή ρυθμού από το κανονικό Texas Hold'em.

Έχεις κάτι που θέλεις να μας ρωτήσεις σχετικά με το Hold'em/Omaha; Απλά επικοινώνησε με την υποστήριξη.