Τα παιχνίδια μας online πόκερ

Προσφέρουμε τα καλύτερα παιχνίδια στο χώρο. Ρίξε μια ματιά στα παιχνίδια που παίζουμε και ετοιμάσου να λάβεις κι εσύ μέρος.

Texas Hold 'Em

Το Texas Hold 'em - ή απλώς Hold 'em όπως είναι γνωστό στους περισσότερους παίκτες - είναι ίσως το πιο γνωστό και πιο δημοφιλές παιχνίδι πόκερ σήμερα. Το παιχνίδι παίζεται συνήθως με έξι έως εννέα παίκτες, αλλά σε ορισμένα τραπέζια ενδέχεται να κάθονται λιγότεροι παίκτες.

Omaha Hi

Το Full Tilt Poker προσφέρει ποικιλία παιχνιδιών Omaha Hi, τα οποία είναι παρόμοια με το Hold'em σε σχέση με το ποντάρισμα και τα blinds, αλλά διαφέρουν στον αριθμό των κρυφών φύλλων που μοιράζονται στους παίκτες. Προσφέρουμε τρεις παραλλαγές πόκερ Omaha Hi: Omaha, 5-Card Omaha και Courchevel.

Omaha Hi/Lo

Το Omaha Hi/Lo είναι μια παραλλαγή του Omaha Hi. Το παιχνίδι αναφέρεται συχνά και ως Omaha 8 και παίζεται συνήθως με έξι έως εννέα παίκτες. Τα πονταρίσματα και τα blinds είναι ακριβώς ίδια με το Omaha.

Razz

Εάν θέλεις να κερδίζεις χρήματα για τα "άσχημα" χέρια σου, το Razz είναι ίσως το παιχνίδι που σου ταιριάζει. Το παιχνίδι αυτό βασίζεται εν μέρει στο lowball και εν μέρει στο Stud Hi και ο σκοπός είναι να δημιουργήσεις το καλύτερο πεντάφυλλο χαμηλό χέρι από τα επτά φύλλα που λαμβάνεις. Παίζεται με 2 έως 8 παίκτες.

Seven Card Stud

Το Seven Card Stud είναι το παιχνίδι που γνωρίζουν οι περισσότεροι ερασιτέχνες παίκτες που παίζουν στο σπίτι. Το παιχνίδι παίζεται με οκτώ παίκτες και διαθέτει πέντε γύρους πονταρίσματος.

Seven Card Stud Hi/Lo

Το Stud Hi/Lo είναι μια παραλλαγή του Stud Hi. Τα πονταρίσματα, τα ante και τα bring-in είναι ακριβώς ίδια με το Stud Hi.

Draw Poker

Το Draw poker είναι μια μορφή πόκερ όπου οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να αντικαταστήσουν οποιοδήποτε φύλλο του χεριού τους τραβώντας (draw) νέα φύλλα από την τράπουλα. Προσφέρουμε τέσσερις παραλλαγές draw poker: 5 Card Draw, 2-7 Triple Draw, 2-7 Single Draw και Badugi.